Concursuri, evenimente… vremea trece, e din ce in ce mai rece…

Publicat in 03/10/2013

Cât timp numărul curent al revistei, pe care îl veţi răsfoi în continuare, era la tipărit, noi desfăşuram primul eveniment marca Info Kids – concursul „Cu creta pe asfaltul copilăriei”. Cei care aţi fost acolo, ştiţi despre ce este vorba, cei care nu aţi fost, vă aşteptăm cu drag la o ocazie viitoare.

Suntem foarte bucuroşi că aţi răspuns în număr atât de mare chemării noastre, fapt pentru care vă mulţumim din suflet. Fiind primul nostru eveniment, a însemnat enorm că am avut o astfel de receptivitate. Au fost şi scăpări, dar oricine lucrează cu oameni, şi mai ales cu copii, ştie că e greu să te faci auzit şi înţeles în acelaşi fel de toţi şi e şi mai greu să determini peste 600 de copii plus cadre didactice şi părinţi să îşi aştepte cuminţi rândul în desfăşurarea acţiunii.

Dorim să mulţumim instituţiilor cu sprijinul cărora s-a organizat evenimentul: Primăria Tg. Mureş şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş, partenerilor noştri – pentru participare şi pentru premiile oferite, şi tuturor celor care ne-au ajutat şi au crezut în noi.

Pentru noi a fost o experienţă din care am învăţat, iar ceea ce contează cel mai mult e că ce am făcut, am făcut cu mult drag. Vă invităm să ne spuneţi părerile dumneavoastră, pe www.facebook.com/infokidsro, unde veţi găsi şi poze de la eveniment.

Acestea fiind zise, luăm o gură de aer, ne suflecăm din nou mânecile şi ne punem pe treabă, căci avem multe de făcut. Vă pregătim informaţii utile, mai ales pe site-ul nostru: www.info-kids.ro, câteva concursuri online şi multe alte suprize, dintre care una v-o dezvălui acum : suntem mândri să fim parteneri în organizarea unuia dintre cele mai importante workshop-uri pentru părinţi din această toamnă – Armonia în familie prin Comunicare. Acest seminar va avea loc în 30 noiembrie, între orele 10 – 17, la Hotel Concordia, şi va fi susţinut de Antonia Nöel, consultant în comunicare relaţională şi una din cele două persoane din România acreditate în metoda ESPERE® de către Institutul Espere International din Paris.

Rămâneţi alături de noi!