Conferințe gratuite, cursuri și schimbări de primăvară

Publicat in 06/03/2015

Dragi prieteni,

Întâmpinăm primăvara cu o sumedenie de noutăți interesante.

În primul rând, schimbăm un pic formatul de apariție a revistei. Astfel, prezentul ghid nu va mai apărea lunar ca până acum, ci o dată la două luni. Am ales să testăm și această posibiltate, pentru a vedea care dintre variante e cea mai convenabilă atât pentru voi, părinții, cât și pentru clienții noștri – agenții economici ale căror oferte vi le prezentăm în paginile revistei.

Apoi, pentru cei ce își doresc o mai mare siguranță financiară și o mai bună cunoaștere a lumii banilor, precum și pentru cei ce vor să știe de ce sunt bogații bogați, iar săracii rămân mereu săraci sau de ce nu ne putem îmbogăți chiar dacă muncim pe rupte, Eusebiu Burcaș – fondatorul programelor BurcashTM și  Copil Prosper – va susține la Tîrgu Mureș seminarul gratuit ”8 decizii pentru bunăstare”, în data de 12 martie, de la ora 17.30 la Hotel Grand. Detalii și înscrieri pe www.burcash.ro/evenimente/

Și pentru că la început de primăvară toată lumea e plină de energie pozitivă și pusă pe fapte mari, nu ne lăsăm nici noi mai prejos, și vă invităm la conferința GRATUITĂ ”17 strategii pentru a crește un copil sănătos” , pe care o organizăm marți, 17 martie, de la ora 17.30 la Universitatea Dimitrie Cantemir. Participarea e gratuită în limita locurilor disponibile, iar pentru a vă asigura un loc în sală e necesară înscrierea, care se poate face la telefon 0744 605684 sau online. Mai multe detalii despre ce câștigați dacă veniți, ce pierdeți dacă nu veniți, program etc, găsiți pe aici .

A, și mai am să vă spun despre Atelierele de Parenting Info Kids, care se vor desfășura pe două paliere: parenting și prim ajutor. Dar despre ele mai târziu, la momentul potrivit. Urmăriți-ne pe www.info-kids.ro și pe www.facebook.com/infokidsro pentru detalii.

O primăvară minunată și plină de inspirație vă dorește echipa INFO KIDS!

Tags: , , , ,