Consiliere nutriţională şi culinară la Lotus Life

Publicat in 24/02/2014

Am început munca de nutriționist-dietetican în cadrul Centrului de Medicină Integrativă Lotus life, unde am luat un lot de „cobai” fericiți și anume personalul medical, care au uitat să se ocupe de ce este cel mai important – cărămizile din care este alcătuit organismul – şi am reușit să implementez un program de prânz, într-o atmosferă plăcută, relaxantă, plină de energie pozitivă.

Pacienții sunt pe primul loc în ordinea priorităților noastre, stfel că încercăm să le satisfacem toate dorințele prin seriozitate și flexibilitate. Materia primă și ingredientele pe care le recomandăm sunt întotdeauna de cea mai bună calitate.

În mod experimental, am început apoi o colaborare cu pacienții noștri cu diverse probleme digestive, dar și cu persoane sănătoase care își doresc o schimbare privind stilul de viață, cărora le oferim în mod profesional meniu complet personalizat, mod de preparare corect, dar și mod de combinare a alimentelor pentru fiecare zi a săptămânii.

Noi recomandăm pregătirea mâncărurilor ținând cont de calitate și nu de cantitate, iar pentru vegetarieni sau perioada postului, oferim idei de mâncăruri slab calorice, dar bogate în nutrienți.

Dacă dorești să înveți să mănânci într-un mod echilibrat și gătit într-un mod sănătos, Lotus Life este soluția ta, pentru fiecare masă din zi.

Stilul de viață sănătos și nutriția corespunzătoare semnifică pledoaria pentru a face din mâncare un prieten și un aliat în fiecare zi!

cristina dobrin

Tags: , ,