Despre noi

În societatea actuală, în care timpul este atât de preţios şi trebuie împărţit în atât de multe direcţii încât rămâne puţin pentru informare, Info Kids îşi propune să vină în sprijinul părinţilor cu informaţii din toate ariile de interes în ceea ce priveşte copiii.

Selecţia noastră atentă include cursuri şi activităţi educaţionale, cluburi de petrecere a zilelor de naştere şi a altor evenimente speciale, locuri de joacă, magazine de jucării, de haine, de accesorii, cofetării, librării, spectacole şi evenimente destinate părinţilor şi/sau copiilor, doctori specialişti pe diverse domenii etc. De asemenea, ne adresăm şi viitorilor părinţi, cu informaţii despre cursuri de pregătire pre şi post natală, asistenţă medicală pentru gravidă şi nou-născut.

Atât pe site, cât şi în cuprinsul ghidului tipărit Info Kids, se pot găsi articole sau interviuri pe teme de actualitate din domeniul puericulturii.

Ghidul tipărit are o apariţie lunară, se distribuie GRATUIT şi poate fi găsit la standurile de distribuţie din : şcoli şi grădiniţe, mall-uri, cabinete medicale, saloane de înfrumuseţare, săli de gimnastică etc. , precum şi în toate locaţiile cuprinse în revistă ca şi reclamă, de pe raza municipiului Tg. Mureş.

Organizăm concursuri online şi tombole periodice, la care se pot câştiga premii constând în jucării, haine, cupoane de reducere, bilete la spectacole etc. Concursurile au loc fie pe site, fie pe pagina de Facebook: www.facebook.com/infokidsro.

Ceea ce ne deosebeşte de alte ghiduri online sau offline de publicitate şi informare e faptul că participăm activ la evenimente publice, ca de exemplu Festivalul Copiilor de la Daneş, Festivalul „Sighişoara Medievală”, Carnavalul Copiilor organizat de 1 iunie de Promenada Mall, etc.

Totodată, organizăm evenimente proprii: concursuri, seminarii, conferinţe, workshopuri pentru părinţi şi copii, unde colaboratorii revistei au ocazia să îşi promoveze suplimentar produsele şi serviciile.

Atuurile noastre:

  • reprezentăm o noutate utilă, aducem o viziune proaspătă, plină de culoare, entuziasm, optimism şi veselie, dar totodată şi seriozitate, conştiinciozitate, corectitudine, actualitate, originalitate – toate atuurile unui succes
  • în ultimul timp, au apărut multe oferte în toate domeniile (cărţi, cursuri, magazine etc) destinate copiilor şi părinţilor; prin urmare era necesar un spaţiu în care părintele să găsească mai multă informaţie concentrată într-un singur loc, pentru a putea alege ce i se potriveşte lui şi familiei lui, din acest val de noutăţi şi oportunităţi
  • suntem o echipă de profesionişti (psiholog, medici, nutriţionişti, cadre didactice etc), dintre care majoritatea sunt şi părinţi, astfel că nevoile părintelui şi ale copilului sunt identificate până la nivelul de bază

Info Kids

… pentru că şi meseria de părinte are nevoie de un ghid …