Dr. Dan Siegel pentru prima oară în România, 27 septembrie 2014

Publicat in 05/09/2014

Dragi părinţi, bunici şi pitici,

Iată-ne în faţa unui nou an şcolar. A trecut vacanţa, ne-am relaxat, ne-am jucat, ne-am bucurat, acum e timpul să ne punem din nou hainele de lucru :).

Luna septembrie stă, din punct de vedere al parenting-ului, sub semnul dr. Dan Siegel, care vine pentru prima dată în România să ne vorbească despre modul în care educaţia copiilor poate să fie conectată la evoluţiile psiho-emoţionale specifice fiecărei vârste şi etapelor de dezvoltare a acestora.

Dr. Dan Siegel este în prezent profesor de psihiatrie la Şcoala de Medicină a UCLA, unde face parte din conducerea „Centrului pentru cultură, creier şi dezvoltare” şi este co-director fondator al „Centrului pentru cercetarea stării de conştiinţă deplină (mindfulness)”. Profesor premiat, este membru distins al „Asociaţiei de Psihiatrie Americană” şi este membru de onoare în mai multe organizaţii. Doctorul Siegel este, de asemenea, directorul executiv al „Institutului Mindsight”, o organizaţie educaţională care oferă cursuri online şi prelegeri în persoană, ce au ca subiect creşterea capacităţii de a ne percepe propriile minţi şi pe acelea ale celorlalţi (mindsight), la indivizi, familii şi în comunitate, prin examinarea relaţiilor dintre oameni şi a proceselor biologice.

Prima sa vizită în România va avea loc la Bucureşti, în 27 septembrie, şi ia forma unei conferinţe compuse din două ateliere : Atelier I: Puterea Prezenţei Conştiente a Părintelui în Viaţa Copilului: Ataşament, Joc şi Transformare şi Atelier II: Brainstorm: Cum să ne creştem copiii ţinând cont de dezvoltarea şi funcţionarea creierului în perioada 0-24 de ani. Mai multe detalii despre aceste ateliere găsiţi pe http://www.drdansiegel.ro

 

Şi acum … SURPRIZA! Pentru că ştim că voi, ca şi noi, apreciaţi informaţiile de calitate referitoare la educaţia copiilor voştri, oferim şansa pentru două persoane norocoase să participe la acest eveniment GRATUIT. Mai multe detalii găsiţi pe http://www.info-kids.ro/dr-daniel-siegel-pentru-prima-data-in-romania-27-septembrie-2014-bucuresti/. Precizăm că valoarea unui bilet pentru o persoană la ambele ateliere este de 500 lei, iar valoarea premiului pentru ambele persoane este de 1000 lei.

 

Aşadar, nu mai staţi pe gânduri şi profitaţi de şansa de a participa gratuit la acest eveniment plin de informaţii utile şi inovatoare! Succes!

Tags: , ,