Alexandria

Promenada Mall, str. Gheorghe Doja nr. 243

Orar: Luni – Duminică 10:00 – 22:00

Telefon: 0265 – 326 193

Web: www.librariilealexandria.net

Alexandria Librării este una dintre cele mai importante rețele de librării din țară. Apărută în urmă cu 6 decenii ca ”Centrul de librării”, compania deține în acest moment 30 de magazine specializate în 11 județe din România.

Brandul ”Alexandria Librării” și actuala identitate vizuală au luat naștere în anul 2004. Numele amintește de Marea Bibliotecă din Alexandria.

Alexandria Librării își centrează, așadar, activitatea pe carte și pe evenimente legate de aparițiile editoriale, însă produsele de papetărie, birotică, instrumentele de scris, jucăriile, creează un mix de care suntem cu adevărat mândri. Sloganul Alexandria Librării: ”Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu” a devenit laitmotivul acțiunilor noastre.

Alexandria Librării crede în misiunea sa, crede cu putere în rolul pe care îl ocupă lectura în dezvoltarea individuală dar și a societății în ansamblu. Suntem o echipă tânără, dinamică, cu viziune. Proiectul ”Alexandria Librării” este un proiect realizat în timp, cu pași mărunți dar chibzuiți, aflat în continuă expansiune.