Diverta

Mures Mall, Piața Victoriei nr. 14, etaj II Orar: Luni – Duminică 10:00 – 22:00

Tel: 0365 430 214, Mobil: 0728 188 519
Diverta este lider de piata cu o cota de peste 30%. Reteaua de magazine ofera peste 22.000 de titluri in limba romana si engleza adunate de la aproximativ 300 de edituri.
Pentru copii :

Carte pentru copii – Aceasta gama cuprinde peste 7.500 de titluri din categorii diferite precum: carte in limba romana si engleza, enciclopedii pentru copii, culegeri si literatura pentru scolari. Diverta impinge imaginatia copiilor si mai departe prin prezentarea cartilor in forme inovative precum: carti 3D, carti audio, carti interactive, creativ-educative si tip puzzle.

Diverta comercializeaza peste 3.000 de produse scolare, cuprinzand: caiete si coperti, penare si ghiozdane, articole din hartie, harti si globuri, articole pentru desen si modelare, creioane colorate si cerate, instrumente de scris pentru scoala. Instrumentele de scris sunt bine reprezentate in aceasta categorie de branduri de renume la nivel inter-national precum: Stabilo, Watermann, Disney si Barbie. Colectiile de fashion se extind si pentru categoria scolari si sunt expuse in zona Ma joc si invat in Diverta sunt comercializate 7 colectii fashion pentru scolari si prescolari cum ar fi: Iam, Maskot Famili (Clairefontaine), Diddl, Tuti Cuti, Trudi si Little Wingels (Nici). Jucariile sunt o gama in dezvoltare in Diverta cu peste 4.000 de articole in momentul de fata. Diverta ofera o gama variata de produse destinate atat fetitelor si baieteilor, cat si bebelusilor, alaturi de jocuri creativ-educative.

Media – Aceasta categorie este si ea in crestere in magazinele Diverta si cuprinde in momentul de fata peste 500 titluri. Media dedicata copiilor cuprinde filme si desene animate cu cele mai indragite personaje printre care: Disney, Looney Tunes, Barbie, Tom si Jerry si Scooby Doo si multi altii. Prin gama de media, Diverta nu adreseaza numai zona de divertisment a copiilor ci si cea educativa facand disponibile produse media interactive care sporesc atractivitatea procesului de invatare. Printre aceste produse se enumera: lectii interactive de limba romana si limba engleza, povesti si muzica pentru copii. Hobby creativ-educativ : Aceasta grupa de produse aflata la granita dintre joc si scoala contine peste 350 de produse reprezentate de branduri precum: Disney, Home Decor Line, Fun Arena, Crayola, Herma, Magcliks, Quercetti, Beodos, SES Creative, PBS, Kores, Tactic, Barbie, Ravensburger, Morocolor, Carioca, Flair.

Seturile fun s-au extins cu 100 de noi articole care pun la incercare indemanarea si creativitatea copiilor.

Pentru părinţi: Oferta de carte in zona „Imi place” este alcatuita din domenii ce tin de hobby, cultura generala si petrecerea timpului liber cum ar fi: beletristica, arta, arhitectura si design, fotografie, autoeducare, istorie, filozofie, politica si hobby. Diverta este un furnizor de dezvoltare personala si profesionala, iar gama de peste 3.000 de titluri de carte de afaceri ne face un specialist in aceasta zona. Categorii precum: afaceri, marketing, comert, economie, medicina, juridic, informatica asigura permanenta perfectionare a oricarui profesionist. Diverta acorda multa atentie zonei de carte si de aceea zonele de noutate si best seller beneficiaza de plasamente si semnalizari speciale in toate magazinele noastre. Fiecare magazin Diverta are o zona experientiala menita sa scoata vizitatorul dintre rafturi si sa-l aduca mai aproape de experienta produsului. Atfel, zona „Imi place” este amenajata cu o zona de lectura unde consumatorul se poate aseza sa rasfoiasca din cartile selectate.

In zona Imi place, categoria media este reprezentata de produse precum: jocuri, filme, muzica romaneasca si internationala, console si accesorii, periferice pentru jocuri.
Cadourile sunt reprezentative pentru brandul Diverta atat datorita mixului de produse ce pot fi cu usurinta transformate in idei de cadou dar si datorita colectiilor special dedicate ocaziilor de a darui. Diverta ofera o multime de articole ca idei originale de cadou. Categoria de cadouri este sustinuta de o variata gama de felicitari, cea mai variata gama de felicitari din Romania. Peste 1250 de tipuri de felicitari sunt disponibile in magazinele Diverta, iar varietatea acestora este crescuta de numarul de tipuri de la felicitari tridimensionale. origami, paperclip, popshots si santoro.