Dance Art

Adresa Sala: str. Liviu Rebreanu Nr. 29a, Tg-Mureş

Telefon: 0745-591-244 (Somodi Katalin)
0744-566-995 (Somodi Marton)

E-mail: contact@danceart.ro

Web: www.danceart.ro

Dans Modern

Asteptam pe toti tinerii peste 14 ani, care sunt dornici sa faca parte dintr-o trupa de dans modern, unde pregatim dansuri sincron pe mai multe stilurio de dans combinate: hip hop, belly, robot, latino, contemporan, etc. Cu acesta trupa dorim sa participam la evenimente si concursuri de dans de acest gen.

Dans de initiere pentru copii 4-7, 8-13 ani

In cadrul acestor cursuri copii invata mute dansulete prin care isi dezvolta tinuta, coordonarea si sincronizarea miscarilor, simtul ritmului intr-o atmosfera vesela si destinsa. Dansul la copii are efect benefic nu numai asupra fizicului ci si asupra intelectului si psihicului, dezvoltand totodata si increderea in sine.

Dans pentru adulti si tineret

Acest curs se adreseaza adultilor si tinerilor (peste 16 ani) care indiferent de varsa doresc sa petreaca timpul liber intr-o atmosfera placuta, prietenoasa acompaniat de ritmuri clasice si latino, unde se pot relaxa si pot uita de problemele cotidiene. In cadrul cursului puteti invata mai multe stiluri de dans (vals, tango, quick step, slow foxtrot, samba, cha-cha, rumba, jive, country si altele), pe care le puteti pune in practica la nunti, petreceri si chefuri.

Dansul mirilor

Pentru tinerii care urmeaza sa aiba nunta in curand, oferim ore individuale, in cadrul carora pregatim o coregrafie personalizata. Puteti sa alegeti clasicul Vals vienez sau un colaj de melodii, noi va ajutam sa aveti parte de o pregatire profesionista si de momente magice la nunta.

Dansul ca Hobby

Cursurile noastre de dans pentru începători sunt susținuți de către antrenori atestati de Federatia Română de Dans Sportiv.

Așteptăm cu drag pe toți cei care sunt interesați să intre în lumea fascinantă a dansului.

Dansul pentru Ocazii Speciale

Oferim pregatire pentru nunti, recepții, spectacole, balul bobocilor și alte ocazii speciale.

Dansul Sportiv

Pentru cei interesați în cariera de dansator sportiv oferim cursuri intensive și ore particulare

“Abilitatea inseamnă ceea ce esti capabil să faci.
Motivația determină ceea ce faci.
Atitudinea determină cât de bine faci acel lucru.”
 – Lou Haltz