creative hands

www.facebook.com/creative.hands.ms
Suntem un grup de manute creative si iti prezentam articole lucrate manual, cu pasiune. Fiecare artist are  pe pagina de Facebook propriul sau “stand” (folder), unde isi va prezenta creatiile. Arunca un ochi la sectiunea poze. Tot ce vezi acolo e de vanzare ;).

creative hands (Tg. Mures) isi propune sa iti ofere o alternativa la lucrurile pe care le potii achizitiona din orice magazin, prin bijuteriile, decoratiunile, jucariile si restul lucrusoarelor unicat, originale create cu drag din pasiune pentru frumos.

Contacteaza direct creatorii daca ceva iti trage cu ochiul. Pentru fiecare gasesti la “stand” (in folderul cu poze de pe Facebook) datele de contact.
De obicei tot ce vezi este unic sau in serie extrem de limitata, insa se pot crea lucrushoare la comanda, asa cum le visezi.

Avem periodic targuri handmade, workshopuri hadmade gratuite – fii aproape si spune si prietenilor :).

PS: Daca esti creator de handmade (zona Mures) si vrei sa cresti alaturi de noi, te invit sa ne contactezi pe creativehands.ms@gmail.com si sa ne trimiti poze (sau link la ele) cu ceea ce lucrezi – sau la 0745 133 670 (Carmen). Te asteptam sa crestem impreuna!