FasTrack Kids

FasTracKids Targu-Mures Centrul 1

Str. George Cosbuc, nr. 1, Targu Mures, Zona Unic (pe drumul dinspre intersectia Unic spre Aleea Carpati)

Telefon: 0365 730 616

Persoane de contact: ANAMARIA: 0722 218 332, KINGA: 0762 280 292

E-mail: targumures1@ftk.ro

Web: www.ftk.ro

FasTracKids este numele dat unui set de programe educationale de exceptie adresat copiilor intre 6 luni si 8 ani. Scopul final al tuturor acestor programe este de a transforma dorinta de a descoperi pe care toti copiii o au innascuta, in pasiune pentru invatare.

Un Centru FasTracKids  (Academie FTK) nu-si propune sa inlocuiasca gradinitele din comunitatea sa, ci sa colaboreze si sa completeze programa scolara  standard. Prin acest tandem FasTracKids  – gradinita , orice copil va avea parte de o educatie completa menita sa-l pregateasca pentru scoala, dar poate si mai important, pentru intreaga viata.

Desi folosim metodologii si tehnologii de ultima generatie care implica invatarea multisenzoriala, la FasTracKids  nu uitam nicio clipa ca cea mai eficienta metoda de invatare pentru copii este JOCUL. Astfel joaca devine principalul nostru instrument de invatare iar aceasta ne justifica si sloganul:

“Educatie de calitate atent deghizata in distractie!”

Aproape tot ceea ce ne defineşte pe noi ca oameni se dezvoltă în perioada copilariei. De aceea, la FasTracKids  tratăm munca noastră zilnică alături de copii cu maximă responsabilitate şi seriozitate. Cu toate astea, tu şi copilul tău veţi resimţi doar felul nostru jucauş şi prietenos de a fi.

 • Explorers (1,8 – 3 ani)
  Explorarea este un instinct natural pentru orice copil, așadar de ce să nu-i lăsăm să descopere propriile lor răspunsuri la întrebări? O aventură distractivă pentru copii cu vârste aproximative între 1.8 și 3 ani care încorporează elemente de la FasTrack® Tots și, în plus, componente matematice și de alfabetizare.
 • FasTracKids CAMPS

  Ce este FasTrackCamps? Pentru ca mintea copiilor nu se opreste niciodata din evolutie, in perioada verii (Iulie si August) cursurile FasTracKids continua intr-o forma mai flexibila, adaptata sezonului concediilor. JOACA, DISTRACTIE SI EDUCATIE LA PACHET… de VARA.
 • FUNdamental(4-8 ani)
  Este copilul tau pregatit pentru a face fata acestei lumi aflate intr-o continua schimbare? . Programa FasTracKids FUNdamental a fost special gandita pentru a le oferi copiilor cu varstele cuprinse intre 4-8 ani o experienta de invatare interactiva si inedita pe parcursul a 96 de saptamani (cate o singura sesiune de doua ore in fiecare saptamana ).
 • “Kids PARTY (3,5-9 ani)”
  Toti copiii inscisi la cursurile noastre, dar nu numai ei, sunt invitati sa-si serbeze ziua de nastere alaturi de prieteni si de instructorii FasTracKids. Petrecerile aniversare organizate in centrele FasTracKids sunt inedite oferind o alternativa total DIFERITA de ceea vei gasi la un organizator standard de petreceri pentru copii.
 • “Music (1,8 – 3 ani)”
  FasTracKids International si-a completat portofoliul de programe prin achizitionarea programului ABC Music&Me, cel mai bun si cunoscut program de educatie a simtului muzical din SUA. A luat astfel nastere FasTrackMusic adresat copiilor cu varstele intre 2 si 3 ani.
 • “SIGNING (6 luni-1,5 ani)”
   FasTrack Signing este programul adresat copilasilor intre sase luni si doi ani,  dar si parintilor acestora. Aparent programul Signing ar putea fi considerat un simplu dictionar de semne care sa le permita parintilor si copiilor sa comunice inainte ca aparatul fonator sa fie format. Prin intermediul facilitatorului FasTracKids si prin suportul de curs, FasTrack Signing  devine insa o adevarata experienta de invatare sociala pentru copil iar pentru parinte o oportunitate de a-si cunoaste mai bine propriul copil.
 • “TOTS (3-4 ani)”
  FasTrackTots – Inainte de intrarea in gradinita precum si inainte de a fi integrat in programul FUNdamental, oricarui copil ii va fi utila experienta de la Tots. Programul FasTrackTots este special gandit pentru a le stimula CURIOZITATEA si pentru a exersa 4 directii distincte in evolutia copiilor foarte mici (2,5 – 3,5 ani):» Capacitatea de concentrare

  »  Abilitatile sociale si de relationare

  »  Increderea in fortele proprii

  »  Abilitatile de comunicare.