Ghiozdan, orar, abecedar,
Începe iar un an şcolar!

Publicat in 18/09/2013

Cam aşa poate fi descrisă în câteva cuvinte luna septembrie, lună ce stă sub semnul începutului unui nou an şcolar. Copii şi părinţi deopotrivă, spunem un adio nostalgic verii şi vacanţei cu toate peripeţiile ei şi ne întoarcem cuminţi la treburile noastre.

Pentru unii, acest an şcolar marchează intrarea într-un nou univers – cei care păşesc cu timiditate şi entuziasm în primul an de grădiniţă sau şcoală. Pentru alţii, e o repetiţie a emoţiilor din anii precedenţi. Pentru toţi însă, luna septembrie e o lună a noilor începuturi, în care energia adunată de la soare, mare şi munte e canalizată spre noi proiecte şi realizări.

Şi pentru că tot umblă vorba că toamna se numără bobocii, noi, cei de la Info Kids, ne-am gândit să numărăm artiştii, mai exact micii năzdrăvani cărora le place să deseneze… cu creta pe asfalt.

Aşa că ne-am pus pe treabă şi organizăm un concurs de desene pe asfalt în ultimul weekend din septembrie, în cel mai îndrăgit şi frumos loc în aer liber din oraş, şi anume Platoul Corneşti. Vă pregătim câteva concursuri cu premii pentru cei mici şi multă distracţie şi voie bună pentru toată lumea. Vă aşteptăm cu mic, cu mare acolo, să petrecem câteva ore într-o atmosferă caldă, relaxată, plină de culoare, joc şi copilărie. Pentru mai multe informaţii, vă invităm să ne urmăriţi în presă, în grădiniţe şi şcoli şi pe reţelele de socializare.

Pentru cei ce nu ştiţi încă, ne puteţi găsi foarte uşor pe www.info-kids.ro şi pe www.facebook.com/infokidsro. Acolo puteţi vedea ce am făcut până acum şi ne puteţi împărtăşi impresiile, propunerile, chiar şi reproşurile voastre.

Vă aşteptăm cu drag!