Motto: Copiii sunt centrul Universului! De aceea, le îndrumăm primii paşi în siguranţă, cu multă dragoste şi profesionalism.

Autorizată de către ARACIP cu OM 5049/17.09.2013, Grădiniţa cu Program Prelungit BAMBI activează astăzi cu un cu o capacitate de 25 locuri , dintre care 20 în program prelungit.

Viziunea grădiniţei are la bază unul dintre personajele cele mai îndrăgite de copii – căpriorul Bambi – „Bambi învaţă lumea înconjurătoare şi devine rege în pădurea sa. La fel, şi pentru copiii noştri, ne dorim să ajungă să-şi cunoască toate forţele pentru a deveni oameni mari, încrezători în tot ceea ce fac şi vor dori să facă în viitor.”

Grădiniţa funcţionează între orele 07.00-17.00 pentru programul prelungit, 07.00-12.00 pentru programul normal, timp în care desfăşoară diferite activităţi:

  • de educaţie socială: educaţie moral-civică, educaţie ecologică, educaţie rutieră, educaţie sanitară
  • de educaţie pentru ştiinţe: activităţi matematice (numere şi cifre, mulţimi, forme geometrice, operaţii); cunoaşterea mediului (familia, grădiniţa, ţara natală, drepturile copilului, anotimpurile, omul, pământul, universul)
  • de educare a limbajului: comunicare, elemente de limbaj scris / vorbit, expresivitatea şi creativitatea limbajului
  • limbi străine: engleză, germană

Ca şi cursuri opţionale, în programul grădiniţei se regăsesc Learn english with music, Curs înot, Ateliere Educative.

Grădiniţa este dotată cu toate materialele didactice (planşe didactice, puzzle, jocuri de construcţii, păpuşi şi maşinuţe, pluşuri diverse, creioane colorate, etc) necesare desfăşurării activităţilor educative, în 3 săli de grupă amenajate în funcţie de necesităţile copiilor. Grădiniţa dispune de asemenea de spaţiu mare de joacă amenajat în aer liber (aprox. 600 mp).

Activitatea extraşcolară a grădiniţei cuprinde, printre altele, teatru de păpuşi, diverse spectacole, vizite la muzeu, plimbări în aer liber.

Ca evenimente proprii, Grădiniţa Bambi organizează serbări cu diferite ocazii şi tematici.

Colectivul educaţional e alcătuit din 3 cadre didactice specializate, cu mult simţ pedagogic, devotat şi care lucrează cu pasiune. Personalul grădiniţei este tânăr, media de vârstă situându-se în jurul vârstei de 27 ani.