Info Kids te face … părinte eficace!

Publicat in 31/01/2014

Dragii mei,

Vă spuneam în editorialul trecut că vă pregătim multe surprize pentru acest an. Şi ca să nu vă lăsăm prea mult cu sufletul la gură, vă anunţ cu bucurie că sunt deschise înscrierile pentru seminarul Băieţii, fetele şi părintele eficace”, care va avea loc sâmbătă, 22 februarie, între orele 10 – 13 la Sala Europa, Hotel Grand.

Promitem să fie un seminar interesant, unde părinţii, bunicii, cadrele didactice şi oricine altcineva decide să participe, vor afla informaţii despre asemănările şi diferenţele între educaţia fetelor şi cea a băieţilor, vor primi instrumente specifice de abordare atât a chestiunilor legate de fete, cât şi a celor legate de băieţi.

Va fi detaliată totodată chestiunea timpului de calitate părinte-copil, care poate fi de mai multe tipuri, dar nu vă spun despre acestea, vă las să le descoperiţi singuri la seminar.

O altă temă ce se găseşte în program este fereastra de oportunitate reprezentată de vârsta preşcolară şi inteligenţele multiple. Este o temă importantă, care nu primeşte suficientă atenţie în societatea noastră căci „trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul”. Tocmai de aceea, noi vă invităm ca împreună să facem un pas spre schimbare. Un pas spre o societate în care bunăstarea, mulţumirea şi viaţa pe care ne-o dorim să ne ocupe tot timpul.

Investiţia în educaţia persoanei ca părinte şi cea în educaţia timpurie a copilului sunt printre (dacă nu cele) cele mai înţelepte investiţii pe care un părinte poate să le facă, deoarece statisticile globale arată fără drept de apel că societăţile care investesc în copii şi familii în anii de început au populaţii mai culte, mai inteligente, cu nivel de trai mai ridicat.

Aşadar noi vă invităm să investiţi în dumneavoastră, în copiii dumneavoastră, pentru că acestea sunt de fapt investiţiile cele mai sigure pentru viitor. O investiţie de acest gen e seminarul  Băieţii, fetele şi părintele eficace”, despre care găsiţi mai multe detalii pe site: www.info-kids.ro sau pe pagina noastră de Facebook, https://www.facebook.com/infokidsro. Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac prin completarea formularului de pe site, în limita locurilor disponibile.

Dacă, din diverse motive, nu puteţi veni la acest seminar sau nu mai prindeţi loc, nu e nici o problemă. La sfârşitul lunii aprilie vă invităm la un alt seminar, pe o altă temă esenţială în parenting, iar în mai vă pregătim o surpriză şi mai mare, împreună cu alţi parteneri dragi nouă şi, sperăm, şi vouă. Însă nu vă spun nimic despre aceste evenimente încă, vă las deocamdată să savuraţi evenimentul lunii februarie  – seminarul Băieţii, fetele şi părintele eficace”.

Ne vedem acolo! 🙂