La mulţi ani, 2014!

Publicat in 08/01/2014

La mulţi ani, 2014!

Au trecut sărbătorile, a trecut vacanţa, ne întoarcem cu toţii la treburile noastre: serviciu, şcoală, grădiniţă. Iată-ne intraţi în anul 2014 – anul Calului de Lemn, conform zodiacului chinezesc. Prin urmare, talismanul norocos al anului este unul dintre cele mai îndrăgite jucării ale copilăriei – căluţul de lemn. Căluţii de lemn sunt simbolul copilăriei, al bucuriei, al bunătăţii şi deschiderii faţă de lume şi contribuie semnificativ la dezvoltarea imaginaţiei, a creativităţii.

Putem spune zâmbind că şi stelele s-au aliniat pentru a ne ajuta să ne facem treaba de a vă fi ghidul preferat în materie de puericultură şi parenting. Suntem aici ca urmare a faptului că s-a constatat la nivel global o nevoie tot mai mare de informaţie în ceea ce priveşte creşterea şi educarea copiilor şi dezvoltarea unor relaţii armonioase în cadrul familiei. În ţările occidentale, a apărut o adevărată industrie care să răspundă acestei nevoi, cu milioane de cărţi şi reviste vândute, rubrici permanente în aproape toate ziarele şi revistele, filme şi seriale, care toate dezbat noţiunea modernă de parenting.

Ne bucurăm să constatăm că şi societatea românească îşi dă seama, încet, dar sigur, că cei mici nu cresc din inerţie, iar educaţia nu le pică din cer, ci e o chestiune care se clădeşte în timp, cu multă iubire, bunăvoinţă, răbdare şi dedicare, din partea ambilor părinţi. Pentru asta suntem noi aici, pentru a contribui cu cât putem la schimbarea mentalităţilor româneşti învechite şi a aduce informaţii noi, utile, pozitive, părinţilor mureşeni.

În anul 2014 ne-am propus să vă venim în întâmpinare cu evenimente, concursuri, oferte speciale şi multe surprize, toate condimentate cu informaţii de actualitate.

Să toastăm, aşadar, pentru deschiderea sufletelor şi minţilor noastre, ale tuturor, către educaţie,cunoaştere, încredere în bine, iubire şi respect! Pentru un 2014 prosper, plin de viaţă, de culoare, de armonie! Pentru voi, noi şi viitor!

PS: Dacă tot vă pomeneam mai sus de rubricile permanente de parenting din ziarele occidentale, vă spun cu bucurie că, în fiecare vineri, Info Kids contribuie cu un articol pentru părinţi în ziarul 24 Ore Mureşene. Puteţi citi aşadar articolele noastre în revistă, pe site-ul www.info-kids.ro şi în 24 Ore Mureşene. Iar pe viitor…. cine ştie…