La mulţi ani, Info Kids!

Publicat in 04/06/2014

Dragii noştri,

Iată-ne ajunşi la prima aniversare Info Kids. A trecut un an de când ne-am lansat pe piaţă, un an presărat şi condimentat cu de toate.

Am organizat concursuri – dintre care cel mai mare a fost cel de desene pe asfalt la Platoul Corneşti în septembrie 2013, un eveniment caritabil de Moş Nicolae, evenimente informative (un seminar şi o conferinţă), am fost participanţi la rândul nostru şi parteneri la diverse manifestări.

Am primit aprecieri, laude şi gânduri bune, dar şi unele critici şi sugestii pentru mai bine. Le-am reţinut pe toate, din cele bune ne-am hrănit, din cele mai puţin bune am învăţat.

Ne-am modificat echipa – au plecat unii, au venit alţii; am cunoscut oameni noi cu care am construit relaţii, am învăţat multe lecţii de viaţă, am luat contact cu informaţii, experienţe, persoane cu care poate altfel nu ne-am fi intersectat.

Şi, cel mai important, AM CRESCUT. Am crescut, am evoluat, atât ca echipă, cât şi ca indivizi. Pentru asta VĂ MULŢUMIM, căci nimic din toate astea nu ar fi fost fără voi – copii, părinţi, bunici, cadre didactice, medici, psihologi, logopezi, profesionişti în diverse domenii, oameni de afaceri, clienţii şi publicul nostru. Vă mulţumim şi vă invităm alături de noi într-un nou an INFO KIDS! La mulţi ani, Info Kids!

Tags: , , , , ,