Mărţişor cu mulţumiri şi rime

Publicat in 02/03/2014

Încep acest editorial prin a mulţumi părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice şi viitorilor părinţi care ne-au bucurat cu participarea lor activă la seminarul „Băieţii, fetele şi părintele eficace”, care a avut loc în 22 februarie.

Prezenţa voastră în număr atât de mare la primul seminar organizat de noi ne-a demonstrat că şi publicul târgumureşean începe să fie deschis la astfel de evenimente, care se petrec cu o frecvenţă mai mare şi de un timp mai îndelungat în oraşe mai mari, precum Clujul sau Braşovul.

Acum că v-am deschis apetitul, vă spun cu entuziasm că vom mai organiza astfel de evenimente, pentru care am primit şi câteva sugestii de teme de interes din partea publicului, deoarece copiii au nevoie în jurul lor de persoane iubitoare, atente şi informate, iar noi suntem aici pentru a facilita această informare.

Avem deja conturate câteva proiecte viitoare, dintre care vă spun acum doar două: conferinţa susţinută de Antonia Noël, în 24 aprilie la Hotel Continental, pe tema “Comunicarea cu copiii la orice vârstă” şi un eveniment speciale de 1 iunie, când noi avem două ocazii de sărbătorit: Ziua Copilului şi aniversarea primului an de Info Kids. Pregătim ceva frumos, nu divulgăm încă nimic despre aceasta, dar atenţionăm publicul să nu îşi facă alte planuri pentru acea dată.

Participanţii la seminarul din februarie au primit în mapa de prezentare vouchere cu oferte speciale la aceste două evenimente. Cei care nu aţi participat la seminar, nu vă supăraţi, nu v-am uitat nici pe voi, dar fiţi pe fază căci vom mai lansa campanii de oferte speciale pe site: www.info-kids.ro şi pe pagina noastră de Facebook: www.facebook.com/infokidsro.

În încheiere, echipa Info Kids vă oferă tuturor un mărţişor în rime:

Mame, fiice, fii şi taţi,

Primăvara bate-n uşă!

Lângă Info Kids să staţi

Să vedeţi ce scoatem din…mănuşă:

 

Jocuri şi cărţi colorate,

Poveşti, rime, bucurii,

Spectacole minunate

Pentru mame, taţi, copii!

 

Să aveţi o primăvară minunată!

Tags: , , ,