Orice început e greu

Publicat in 03/08/2013

Aşaaa…. A trecut şi lansarea… Cu emoţii, că nu ştiam cum veţi reacţiona, care vor fi ecourile, dacă vă va plăcea… Apoi ne-am mai liniştit şi, încet, ne-am apucat de treabă pentru numărul de iulie al revistei.

Unii au reacţionat bine, alţii mai puţin, unii au fost deschişi, alţii mai puţin, dar , pe de altă parte, aşa era de aşteptat. E normal să nu plăcem tuturor, să nu mulţumim pe toţi, dar vom încerca să plăcem şi să mulţumim pe cât mai mulţi dintre dumneavoastră şi suntem încântaţi că majoritatea vocilor au reprezentat reacţii pozitive.

În acest sens, apreciem toate impresiile, sugestiile, părerile pe care ni le comunicaţi, fie pe site – www.info-kids.ro (unde, apropo, găsiţi şi mult mai multe articole faţă de cele pe care reuşim să le cuprindem în revistă), fie pe profilul nostru de Facebook – www.facebook.com/infokidsro, sau direct persoanelor din colectivul de redacţie, cine ne cunoaşteţi.

Pe cei care nu ne cunosc încă, îi invităm să răsfoiască revista, căci ea vorbeşte pentru noi, ea e cartea noastră de vizită cu care ne prezentăm în faţa dumneavoastră şi la care muncim cu drag şi, sperăm, cu spor.

În speranţa că zilele calde din vara care acum ni se aşterne în faţă vor fi frumoase, luminoase şi pline de momente plăcute, vă invităm să vă delectaţi cu ce v-am pregătit în numărul acesta al revistei. Celor care s-au întors deja din concediu, vă sugerăm să staţi alături de noi să vedem cine ce ne mai pregăteşte vara aceasta, iar acelora dintre dumneavoastră care au concediul la orizont, vă urăm relaxare plăcută !

 

Autor: Larisa Pop