Shake-uri pentru frumuseţe şi sănătate

Publicat in 06/05/2014

Majoritatea femeilor petrec foare mult timp și cheltuie sume mari pe produsele de înfrumusețare care acționează din exterior spre interior și care promit în zadar că vor reduce semnele îmbătrânirii, că vor acoperi imperfecțiunile și că vor da strălucire părului.

Cu toate acestea, alimentele pe care le mâncați pot avea un efect mult mai profund asupra înfățișării dumneavoastră. Dacă vă hrăniți organismul cu nutrienții potriviți, atunci pielea și părul vă vor străluci de sănătate. Și care este una dintre cele mai ușoare metode de a consolida nivelul nutrienților pentru frumusețe? Să includeți shake-urile pentru sănătate în rutina zilnică de înfrumusețare.

Pielea este cel mai mare organ al corpului și reprezintă o cale importantă de eliminare a toxinelor din organism.
Aceasta înseamnă că, adesea, este primul loc în care observați consecințele unui regim alimentar sărac în nutrienți – coșurile, pielea uscată și alte imperfecțiuni pot indica faptul că organismul nu primește nutrienții necesari. Un regim alimentar bogat în fructe și legume sprijină efortul ficatului de a scăpa corpul de toxine, lucru care va contribui la menținerea strălucirii pielii. Vitamina C din fructe și legume este esențială pentru formarea de colagen și elastan, care mențin pielea suplă, flexibilă și tânără.

Nutrienții pentru piele. Multe dintre shake-uri includ acizi grași esențiali, cum sunt cei care se găsesc în nuci, semințe, uleiuri din semințe și avocado. Împreună cu numeroși antioxidanți, grăsimile sănătoase sunt și antiinflamatoare, lucru important dacă suferiți de o afecțiune dermatologică – de exemplu erupții, eczeme sau psoriazis. Dacă aveți pielea uscată sau mătreață, biotina (vitamină din complexul B), din nuci, avocado și anumite fructe sau legume precum roșiile, morcovii, reușesc să țină aceste probleme la distanță. Nucile și iaurtul natural conțin zinc, care împreună ajută la vindecarea cicatricilor și a pielii crăpate. Dacă acneea sau conșurile constituie o problemă pentru dumneavoastră e posibil ca pielea să producă prea mult sebum, hidratantul natural al pielii. Vitamina A (care se găsește în diverse legume și fructe – morcovi, pepene galben, piersici, etc) poate fi utilă pentru reducerea nivelului de sebum

Regimul dumneavoastră alimentar are nevoie de multe proteine pentru a repara și reface celulele pielii, unghiilor, dar și pentru a oferi un păr puternic și strălucitor.

Folosirea sucurilor pentru frumusețe

Pentru a profita la maximum de beneficiile shake-urilor pentru frumusețe, vă recomand să beți 1-2 dintre ele zilnic, timp de cel puțin patru săptămâni. Alegeți shake-urile care combat problemele dumneavoastră specifice legate de frumusețe sau includeți o gamă variată, pentru a avea parte de beneficii generale.

Shake verde hidratant
Vi s-au uscat pielea și părul? Combateți această problemă cu ajutorul acestui shake delicios, ce vă hidratează din interior. Bogat în grăsimi sănătoase, vitamina C și E, acest shake menține pielea luminoasă și dă o strălucire superbă părului.
Ingrediente:
½ castravete
3 kiwi
½ avocado
1 lingură suc de lămâie
2 frunze roiniță
Apă
Se amestecă cu ajutorul unui blender.

shake

cristina dobrin

Tags: , , ,