Terapia Bowen – terapia pentru întreaga familie

Publicat in 08/01/2014

Dr. Radu Ionela – terapeut Bowen acreditat de Academia Bowen din Australia

Terapia Bowen este supranumită terapia secolului XXI pentru rapiditatea şi eficienţa cu care restabileşte sănătatea întregului organism.

Bowtech este: GENEROASĂ – se adresează oricărei afecţiuni, fiecărui pacient în parte,fără contraindicaţii şi efecte scundare; DELICATĂ – aduce corpul într-o stare de relaxare profundă; SIMPLĂ – nu impune pacientului restricţii sau schimbări ale stilului de viaţă; EFICIENTĂ – peste 90% dintre pacienţi declară că sunt bine doar după câteva şedinţe; INTELIGENTĂ – activează cel mai profesionist vindecător din lume – “doctorul interior” şi îl pune la treabă; PRECISĂ – atenţionează pacientul în legătură cu afecţiuni latente pe care nu ştia că le are; SALVATOARE – efectuată periodic, este o prevenţie excelentă pentru bolile sec. XXI.

Cele mai mari satisfacţii profesionale ca medic le-am avut când am lucrat cu copiii. Acestora, terapia Bowen le întăreşte sistemul imunitar, fac forme mai uşoare de răceală, nu mai au nevoie de antibiotice, care de fapt sunt imunosupresoare. Astmul bronşic sau diferitele forme de alergii la o multitudine de alergeni se vindecă. Deformarea coloanei vertebrale – cifoza, scolioza, des întalnite la copii, care se accentueaza la pubertate, se vindecă cu succes. Copiii cu deficit de atenţie – ADHD, cu sindrom Down, copiii autişti, beneficiază de asemenea de această terapie. Lista afecţiunilor tratate cu succes la copii este foarte lungă, convingerea mea fiind că dacă fiecare copil ar avea parte de un tratament Bowen încă din timpul vieţii intrauterine, prin intermediul mamei, apoi în stadiul de nou-născut, generaţia viitoare ar trăi într-o lume mult mai sănătoasă.

Terapia Bowen mă uimeşte zi de zi şi sunt fericită că am avut şansa să devin terapeut, sperând să pot vindeca suferinţele multor pacienţi. Terapia este un mare DAR pe care l-a primit umanitatea, depinde doar de oameni să o accepte în viaţa lor.