Termeni si conditii de utilizare

Serviciul Info Kids, administrat de INFO KIDS S.R.L. – numit in continuare INFO KIDS, va este furnizat in conformitate cu termenii si conditiile precizate in acest acord. Acest serviciu va este furnizat in primul rand prin intermediul adresei web http://www. info-kids.ro, numita in continuare “site” si secundar prin intermediul ghidului online si offline (tiparit) Revista Info Kids, denumit in continuare “revista”. Accesarea in orice fel a site-ului www.info-kids.ro este guvernata de conditiile mentionate in acest document. Utilizarea site-ului www. info-kids.ro reprezinta un acord implicit din partea Dvs. cu acest document.

Descriere
Serviciul Info Kids, oferit gratuit publicului prin intermediul site-ului si al revistei, consta in prezentarea de informatii pentru cei interesati de cresterea, educarea si sanatatea copiilor.

Informatiile prezentate pe site-ul www. info-kids.ro si in revista Info Kids  au un caracter informativ si suplimentar, in nici un caz nu se pot substitui recomandarilor date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dumneavoastra.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www. info-kids.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Conditii generale de utilizare
Utilizarea site-ului www.info-kids.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse aici. In momentul in care acceseaza sau utilizeaza acest site, utilizatorii accepta de facto termenii si conditiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea site-ului.

Materialele si informatiile accesibile
Continutul si design-ul site-ului si al revistei,  si baza de date colectata de la utilizatori reprezinta proprietatea INFO KIDS  si sunt protejate de legislatia in vigoare in Romania, in privinta drepturilor de autor si a drepturilor conexe.

In privinta continutului postat de utilizatori pe site, vizibil in sectiunea “Comentarii” din dreptul fiecarui articol, dreptul de autor si responsabilitatea asupra informatiilor le revin exclusiv utilizatorilor, site-ul nostru fiind doar hosting pentru informatiile respective.
Continutul site-ului si al revistei poate fi utilizat exclusiv in scop personal. Orice utilizare in alte scopuri decat personale se va face doar cu acordul scris in prealabil al INFO KIDS.

Este strict interzisa copierea, reproducerea sau vanzarea partiala sau integrala a continutului site-ului www.info-kids.ro si/sau al revistei Info Kids.

Este permisa reproducerea a maximum doua paragrafe pe alte site-uri doar cu specificarea sursei si cu link catre site-ul nostru, dupa urmatorul model: Sursa: www.info-kids.ro.

Utilizatorii care expediaza informatii catre site-ul www.info-kids.ro si/sau catre revista Info Kids isi asuma obligatia de a nu incalca in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar detine si accepta implicit ca raspunderea pentru incalcarea acestora le revine in totalitate.

Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@info-kids.ro

Politica de confidentialitate si prelucrarea datelor cu caracter personal
Conform legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si conform legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, INFO KIDS  va administra datele furnizate de utilizatori numai in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate. Datele personale furnizate de utilizatori sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre INFO KIDS a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statisitica.
Datele personale sunt furnizate de utilizatori in momentul participarii la campaniile organizate de INFO KIDS sau prin inscrierea utilizatorului la serviciul de newsletter. Datele colectate de la utilizatori se refera la: nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail.

Limitari de responsabilitate
INFO KIDS , precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi si opinii pot fi intalnite pe site-ul www. info-kids.ro si in revista Info Kids nu pot fi considerati raspunzatori pentru niciun prejudiciu/pierdere de orice fel. Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca dumneavoastra, ca utilizator al site-ul www. info-kids.ro si al revistei Info Kids, nu veti inainta nici o actiune judecatoreasca impotriva INFO KIDS sau a partenerilor acestuia, indiferent de modul in care ati utilizat informatia furnizata de noi.

Litigii
Prin folosirea site-ului www. info-kids.ro si a revistei Info Kids, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guvernaTermenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si INFO KIDS. In cazul unor eventuale conflicte intre INFO KIDS si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.
Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.