Voi, noi şi Antonia Noël pe 24 aprilie, la Conti

Publicat in 01/04/2014

Aprilie …. o lună plină de flori, verdeaţă şi aromă de sărbătoare pascală. Luna în care lumea, trezită din amorţeala iernii în luna lui Mărţişor, îşi recapătă acum forţele şi se pregăteşte pentru dogoarea verii care bate imediat la uşă.

Aprilie … Luna în care Info Kids vă propune o (re)întâlnire cu Antonia Noël – specialist în Comunicare, formator Metoda ESPERE, consultant pentru organizaţii şi trainer de dezvoltare personală. Antonia a mai fost alături de noi în noiembrie 2013, iar ecourile întâlnirii respective cu tîrgumureşenii au fost atât de pozitive, încât a decis să revină acum în mijlocul nostru. Cu o conferinţă având ca titlu “Comunică eficient cu copiii la orice vârstă”.

Aşadar, dragi părinţi şi bunici, dragi cadre didactice, psihologi, medici, bone  – fie că sunteţi sau nu şi voi, la rândul  vostru, părinţi sau bunici – nu vă faceţi alt program pentru seara de joi, 24 aprilie, între orele 18.00 şi 20.30. Aveţi întâlnire cu Antonia Noël , într-o locaţie selectă – Sala Tonitza a Hotelului Continental, ca să aflaţi despre:

  • gestionarea comportamentelor atipice
  • ascultarea nevoilor şi dorinţelor copiilor
  • diferenţierea mesajelor copiilor şi registrele în care aceştia ne vorbesc
  • conştientizarea dimensiunilor parentale (rolurile de mamă/tată) şi funcţiile lor.

Vă aşteptăm cu informaţii utile, importante, dar şi cu multe surprize şi cadouri, pentru că ne sunteţi dragi şi vrem să venim în întâmpinarea voastră cu tot ce putem mai bun.

Conferinţa e organizată cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş, iar persoanele doritoare vor primi câte o diplomă de participare.

Pentru informaţii privind înscrierea, accesaţi www.info-kids.ro, secţiunea Evenimente, intraţi pe pagina noastră de Facebook : www.facebook.com/infokidsro, sau sunaţi la tel. 0734730387 / 0745506403.

Să recapitulăm: voi, noi şi Antonia Noël – joi, 24 aprilie, orele 18.00, Hotel Continental, Sala Tonitza. Ne vedem acolo!