Seminar – BĂIEŢII, FETELE ŞI PĂRINTELE EFICACE – Sâmbătă, 22 februarie 2014

Publicat in 22/01/2014

În lumea fascinantă a copilăriei, e limpede pentru toată lumea că băieţii se joacă preponderent cu maşini, iar fetele cu păpuşi. Totul e minunat, totul e simplu, fără griji, în tonuri de albastru şi roz…

Apoi vine acel moment în care atât băiatul, cât şi fata, vor fi supăraţi sau vor plânge … Cum îi faci pe fiecare să depăşească situaţia şi să se simtă mai bine?
Cu o maşinuţă şi o păpuşică, bineînţeles!

Iată aşadar că, în lumea jocului, diferenţele dintre băieţi şi fete, şi instrumentele care îi ajută, par clare. Dar în rest? TU ştii care e “maşinuţa” de care are nevoie băiatul tău sau “păpuşica” de sprijin a fiicei tale?

***

Info Kids în colaborare cu Parentime vă invită la seminarul “BĂIEŢII, FETELE ŞI PĂRINTELE EFICACE” ca să întelegeţi mai bine de ce băieţii plimbă maşinuţe – şi care sunt maşinuţele la care răspund-, iar fetiţele piaptănă păpuşi – şi care sunt păpuşile la care reacţionează.

CINE ar trebui să participe?
Seminarul se adresează părinţilor şi cadrelor didactice în primul rând, dar şi bunicilor, dădacelor, bonelor şi tuturor celorlalte persoane interesate de construirea unor relatii sănătoase şi durabile cu copiii.

CE vei învăţa dacă vii la acest eveniment?
– diferenţe între educaţia băieţilor şi cea a fetelor
– abordări specifice educaţiei băieţilor
– abordări specifice educaţiei fetelor
– care sunt tipurile de timp de calitate pe care îl pot petrece părinţii cu copiii
– fereastra de oportunitate reprezentată de vârsta preşcolară şi inteligenţele multiple.

Participând la acest seminar, vei avea ocazia să înţelegi mai bine diferenţele – unele mai evidente, altele mai puţin – dintre fete şi băieţi, diferenţe care implică abordări diferite în relaţia cu ei şi educaţia acordată.
De asemenea, vei primi instrumente concrete de relaţionare atât cu băieţii, cât şi cu fetele; vei primi exemple clare, vei participa la studii de caz interactive şi vei putea adresa propriile întrebări.
Mai mult, instrumentele de relaţionare dobândite aici sunt aplicabile tuturor relaţiilor din vieţile noastre, deci câştigul tău este pe mai multe planuri.

CÎND?
Sâmbătă, 22 februarie 2014, între orele 10 – 13.
Programul seminarului:
10 – 11.25 – sesiunea 1
11.25 – 11.35 – pauză de cafea + networking
11.35 – 13.00 – sesiunea 2 + întrebări şi răspunsuri
Pauza de cafea cuprinde: o cafea, o sticlă cu apă, gustări (biscuiţi, covrigei, alune etc), fructe. Adiţional, cine doreşte îşi poate achiziţiona de la barul hotelului orice are nevoie.

UNDE?
Sala Europa, Hotel Grand. Intrarea se poate face prin recepţia hotelului sau direct din parcare.

CUM MĂ ÎNSCRIU?
Accesând formularul de înscriere din link-ul următor:
https://docs.google.com/forms/d/10LAqQpJR6oYHcz810T25E5ujneBGfa4GQ9MRDU0pSew/viewform

NOTĂ PENTRU CADRELE DIDACTICE:

La sfârşitul evenimentului, cadrele didactice vor primi diplome de participare la acest seminar, care este organizat cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş.

Pentru orice detalii şi informaţii legate de înscriere şi seminar:

Larisa Pop – Editor coordonator Info Kids
tel: 0745 506 403;
e-mail: larisa@info-kids.ro

Cristina Obreja – Coordonator evenimente Info Kids
tel: 0734 730 387;
e-mail: cristina@info-kids.ro

ATENTIE !!! Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile si doar prin completarea formularului de inscriere din linkul de mai sus.